Over ons

Teamwork & Dogsclusive Kynologisch Trainingscentrum is een samenwerking tussen Teamwork (Kris But) en Dogsclusive (Cassandra van de Haar). Wij hebben onze krachten gebundeld voor de oprichting van ons gezamelijke trainingscentrum. Voor de trainingen mogen we gebruik maken van het Bartoleshus te Visvliet, waardoor we naast een buitenlocatie ook een grote binnenlocatie tot onze beschikking hebben. 

Wij trainen volgens de positieve trainingsmethode waarbij gewenst gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag zoveel mogelijk wordt voorkomen of wordt omgebogen. Daarnaast vinden wij de baas/ hond band enorm belangrijk en mogen de trainingen natuurlijk ook gewoon leuk zijn. Wij geven de trainingen in groepen van maximaal 6 personen om voor iedereen zoveel mogelijk individuele aandacht op maat te hebben, iedere combinatie is tenslotte anders.


Kris But
Mijn naam is Kris But en ik woon samen met mijn partner en onze 3 Rhodesian Ridgebacks en oude huiskat in Visvliet.

In 1993 ben ik, nadat ik mijn diploma's Instructeur 1  & 2 had gehaald bij de Martin Gaus Academy,  begonnen als Instructeur Gedrag en Gehoorzaamheid op een privé hondenschool te Voorthuizen. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren ook Clickertraining, Flyball en Agility op de verschillende hondenscholen gegeven o.a bij De Alphense Hondenclub in Alphen aan den Rijn het HOS in Boven Pekela en KynoSpirit in Sebaldeburen alwaar ik ook Ringtraining, Body Awareness en Praktijkspeuren heb gegeven.

Naast de Martin Gaus opleidingen heb ik een cursus bij O & O gevolgd en bij het John Fisher Institute for Dog Behavior ( 2003) en sindsdien ben ik ook als gedragstherapeut werkzaam.

In 2011 ontdekte ik naast showen en alle andere takken van sport  hoe geweldig het Praktijkspeuren met je hond is en inmiddels geef ik sinds 4 jaar daar ook zelf les in. 

Teamwork
Heirweg 37
9845 AB Visvliet
KVK 80586007

Cassandra van de Haar
Mijn naam is Cassandra van de Haar en woon met mijn man en 5 Rhodesian Ridgebacks in Opende, Groningen. Ik heb een kleinschalige professionele hondenopvang (www.dogsclusive.nl) volgens de roedelmethode aan huis en daarnaast geef ik trainingen oa bij de Noorder Kynologen Club. 

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd richting gedrag en gehoorzaamheid bij oa Tinley, Martin Gaus Academy, Aeres Barneveld en de Raad van Beheer. Mijn instructeursdiploma heb ik gehaald bij de Martin Gaus Academie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk met onze honden naar de show te gaan en fokken we af en toe een nest puppy's onder onze kennelnaam Natus Aureas. 

Ik hou mij voornamelijk bezig met puppy- en pubercursussen.

Dogsclusive
Kaleweg 5
9865 TC Opende
KVK 69099170 

 


E-mailen
Info